Кадър Хюриет, МарицаУжасна трагедия в Турция в южния град Хатай.Автокран блъсна

...
Кадър Хюриет, МарицаУжасна трагедия в Турция в южния град Хатай.Автокран блъсна
Коментари Харесай

Автокран помля 11 коли и уби 4-ма души в Турция

Кадър Хюриет, Марица

Ужасна покруса в Турция в южния град Хатай.

Автокран блъсна два преминаващи автомобила в жилищен регион и помля други 9 паркирани транспортни средства, откакто се прекатурна.

Скоростта, с която се е движил автокранът, е била неконтролируема, защото спирачката му е отказала, съобщи Марица.  

При случая двама починаха на място, а други двама души починаха в болничното заведение. Други четирима са ранени, като 11 транспортни средства станаха неизползваеми.

Починалите вследствие на случая са водачът на инцидентно преминаващо такси Зюлжикяр Гьочмен (38), пътничката в таксито Еда Демирел (24), водачът на автокрана Мехмет Султаноглу и спътникът му Йозджан Инал.

Ранените четирима жители са били в един автомобил, който е бил безусловно затрит в придвижване при случая.

Те са отведени неотложно в болница и лекуването им продължава, като двама от тях са в сериозно положение.
Автокранът е бил претрупан с огромни макари с електрически кабели. Целия регион е поръсен с парчета и стъкла от потърпевшите транспортни средства. 

На мястото на произшествието неотложно дойдоха силите на реда, полицията и пожарната. Районът бе отцепен и се води следствие. Повредените транспортни средства са отстранени от пътя и мястото на случая е почистено.

Охранителни камери в близка кооперация и магазин са снимали момента, в който микробус е оживял за секунди при злополуката с преобърналия се автокран, и момента, в който кранът удря таксито. 

На изображенията още се вижда, че бързо идващият кран не съумява да поеме завоя и се прекатурва в противоположната лента, удряйки се първо в дървета, а по-късно се разрушава и стопира в паркирали транспортни средства в близост.

 
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР